President

El president Pasqual Maragall diu que el Govern de la Generalitat estarà amatent al futur de SEAT

query_builder   16 juny 2006 13:00

event_note Nota de premsa

El president Pasqual Maragall diu que el Govern de la Generalitat estarà amatent al futur de SEAT

16-6-2006

Durant l’acte d’inauguració de les noves oficines centrals de la companyia a Martorell

El president Pasqual Maragall diu que el Govern de la Generalitat estarà amatent al futur de SEAT

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha afirmat, aquest migdia, que el Govern de la Generalitat estarà al cas en el futur d’aquesta companyia, de la qual ha dit “per a nosaltres és un orgull i per als treballadors d’aquest país ha estat una esperança i una realitat, que ells estimen i nosaltres defensarem”. “Malgrat els difícils moments viscuts per la companyia –ha afegit- una planta com la de Seat ha de poder tenir una llarga vida encara en aquest país, i estic segur que la tindrà, amb les reorientacions estratègiques que calgui, però la tindrà”.  Aquestes afirmacions les ha fet el president Maragall, en el decurs de l’acte d’inauguració del nou edifici de SEAT a Martorell.

En un altre moment de la seva intervenció, el cap de l’executiu català, ha fet una defensa de la sinergia entre les empreses i els governs tot i deixar clar que “cadascú té les seves responsabilitats”. “Els futurs de la Catalunya de la innovació -ha afegit el president- ens obliguen i ens permeten al mateix temps entrar en un col•laboració estreta amb la companyia”. Així, ha fet esment “d’una exigència mútua d’afavorir l’eficiència empresarial i estimular la competitivitat del sector públic”.  

El president també ha explicat que en molts sentits no s’explicaria la història de Barcelona, de Catalunya, ni d’Espanya sense una referència reiterada a Seat i que es tracta d’una empresa que “està lligada als nostres records tan des del punt de vista industrial, com laboral, sindical i polític”.

Durant l’acte, el president de la Generalitat ha estat acompanyat pels conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, el conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls, i el secretari general d’Indústria del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Joan Trullen. També hi han estat presents el president de SEAT, Dr. Andreas Schleef, el president d’Audi i del Consell d’Administració, Martin Winterkon, el membre del Comitè Executiu de VW i conseller de SEAT, Francisco Garcia Sanz, i l’alcaldessa de Martorell, Dora Ramon, entre d’altres autoritats.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia