6-2-2006

El president Pasqual Maragall ha visitat aquest matí el barri del Carmel

• Durant més de dues hores, el cap de l’executiu català ha recorregut la zona afectada, on ha pogut comprovar l’estat de les obres de rehabilitació i intercanviar impressions amb els veïns i comerciants del barri

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha fet aquest matí una visita al barri del Carmel, on al llarg de més de dues hores ha pogut comprovar les obres de rehabilitació que s’hi estan realitzant i canviar impressions amb els veïns i comerciants de la zona.

El cap de l’executiu català ha anat en primer lloc a les oficines de Gisa, on té lloc cada dilluns una reunió de seguiment, en la qual participen representants del districte i tècnics de les obres. A continuació, ha visitat l’Oficina AERI  (Àrea Extraordinària  de Rehabilitació Integral) i l’escola pública del carrer Llobregós, recentment oberta després dels treballs de rehabilitació efectuats.

En el decurs del recorregut per la zona, el president català ha parlat amb molts veïns que li han fet arribar les seves impressions sobre el desenvolupament de les obres, i ha visitat un dels habitatges ja rehabilitat. També, ha fet una visita a diversos comerços dels carrers afectats que han estat tancats durant aquest temps i ara han pogut obrir de nou.

Finalment, el president Maragall ha anat també a l’Oficina de Benestar i Família, ubicada a la Plaça Pastrana, i al Centre Cívic Boca Nord on, fa un any, quan es va produir l’esvoranc del carrer Llobregós, es van instal•lar els comitès de coordinació dels diferents equips que atenien els veïns.

Durant una part de la visita, el president ha estat acompanyat per l’alcalde de Barcelona, Joan Clos.

Nota: Adjuntem foto de la visita (President Maragall i alcalde Clos sortint de l’Oficina AERI. Fotografia: Jordi Bedmar)