10-5-2007

Serà el nou Centre d'Excelolència de l'empresa tecnològica Sun Microsystem

El president Montilla presidirà l'obertura d'un laboratori d'investigació pioner a Sant Vicenç dels Horts

oTambé inaugurarà la 20a Mostra Comercial i Industrial de Sant Andreu de la Barca i visitarà l'ajuntament de la ciutat


El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà demà, divendres, dia 11 de maig, l'obertura del nou Centre d'Inteloligència que l'empresa Sun Microsystem ha ubicat al Centre d'Innovació i Desenvolupament Econòmic i Empresarial (CIDEE) Molí dels Frares, a Sant Vicenç dels Horts. Gràcies a un conveni entre l'Ajuntament de la ciutat i l'empresa tecnològica, Sant Vicenç comptarà amb un laboratori d'investigació pioner en les tecnologies d'identificació per radiofreqüència que, a més, contribuirà a la formació de la ciutadania en les noves tecnologies.

El president arribarà a les cinc de la tarda al CIDEE Molí dels Frares, centre que acull el nou laboratori. Allà serà rebut pel director de la delegació a Catalunya de Sun Microsystem, Josep Fígols; l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Amparo Piqueras, i la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel. Els responsables de l'empresa explicaran al cap de l'Executiu el funcionament de les tecnologies d'indentificació per radiofreqüència amb les quals treballen i, seguidament, a l'auditori del centre, hi haurà l'acte institucional de presentació. Hi haurà parlaments del president Montilla.

En acabar, la comitiva visitarà les obres d'ampliació del CIDEE Molí dels Frares, que acolliran la futura Oficina de Treball de la Generalitat, així com els terrenys on s'està construint la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Vicenç dels Horts, també al polígon Molí dels Frares. La comissaria, que donarà servei a Sant Vicenç i als municipis de la rodalia, entrarà en funcionament l'1 de novembre d'enguany, coincidint amb el desplegament dels Mossos a la ciutat.

Visita a Sant Andreu de la Barca
A les 18.30 hores, el president de la Generalitat es desplaçarà a Sant Andreu de la Barca, on farà una visita institucional a l'Ajuntament. Després de saludar la Corporació Municipal, el president mantindrà una breu trobada amb l'alcalde del municipi, Enric Llorca.

A les set de la tarda, el president es traslladarà a peu fins al recinte firal de l'Avinguda de la Constitució per inaugurar la 20a Mostra Comercial i Industrial. La Fira, que se celebra durant tot el cap de setmana, compta amb 90 expositors i 140 estands, entre els quals s'hi troben representats el sector comercial i industrial i les entitats socials i culturals de la ciutat.

El president i la resta d'autoritats faran un recorregut pels diversos estands i després presidiran l'acte oficial d'inauguració, que comptarà amb parlaments de l'alcalde i el president Montilla.



Recordatori

Tema: Visita del president de la Generalitat a Sant Vicenç dels Horts
Dia: Divendres, dia 11 de maig

Acte: Obertura del nou Centre d'Inteloligència de Sun Microsystem
Hora: 17.00 hores
Lloc: CIDEE Molí dels Frares (Plaça del Molí ,1)

Acte: Visita a l'ampliació del CIDEE i a les obres de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra. Hi haurà un parlament del president.
Hora: 17.50 hores
Lloc: Molí dels Frares (Plaça del Molí ,1)

Tema: Visita del president de la Generalitat a Sant Andreu de la Barca

Acte: Visita institucional a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Hora: 18.30 hores
Lloc: Plaça de l'Ajuntament, 1.

Acte: Inauguració de la 20a Mostra Comercial i Industrial. Hi haurà un parlament del president.
Hora: 19.00 hores
Lloc: Avinguda de la Constitució.