10-1-2007

El cap de l’Executiu ha presidit la presa de possessió de Raimon Martínez Fraile com a delegat del Govern a Madrid

El president Montilla emplaça al delegat del Govern a Madrid a treballar per una relació “franca i desacomplexada” amb el Govern d’Espanya

• El president català ha agraït a Santiago de Torres la seva tasca al capdavant de la delegació del Govern a Madrid

El president de la Generalitat, José Montilla, ha presidit aquest dimecres la presa de possessió del nou delegat del Govern a Madrid, Raimon Martínez Fraile. El cap de l’executiu català ha emplaçat al delegat a treballar per una relació “franca i desacomplexada” entre el Govern català i el Govern d’Espanya,  i a treballar amb “conviccions i alhora voluntat de convèncer”.

El president català s’ha mostrat convençut que Martínez Fraile “sabrà posar a la Delegació el seu segell propi, el segell del Govern de la Generalitat sorgit de les eleccions de l’1 de novembre”.

En aquest sentit, el president Montilla ha subratllat que serà el segell“del diàleg i la voluntat d’entesa, de la confiança i la lleialtat” i al mateix temps“el segell de l’exigència, el rigor i la defensa decidida dels interessos de Catalunya”.

Per altra banda, el cap de l’executiu ha agraït a l’anterior delegat del Govern a Madrid, Santiago de Torres, la feina feta, que ha qualificat de “fructífera i reeixida, no només pels resultats visibles sinó també pels intangibles”.

El president català ha destacat que el treball del delegat del Govern a Madrid sortint ha permès posar “fil a l’agulla en molts temes sensibles i transcendentals”. Així mateix, ha assenyalat que de Torres “ha ostentat amb tota la responsabilitat, amb la màxima dignitat i amb molta habilitat, la representació de la Generalitat a Madrid”.