President

El president Maragall es reuneix amb el director del Centre de Salut Internacional de l'Hospital Clínic de Barcelona

query_builder   5 maig 2006 00:00

event_note Nota de premsa

El president Maragall es reuneix amb el director del Centre de Salut Internacional de l'Hospital Clínic de Barcelona

                                                                      5-5-2006

 A la trobada han participat també la consellera de Salut, Marina Geli, i el director de l’Hospital Clínic

El president Maragall es reuneix amb el director del Centre de Salut Internacional de l’Hospital Clínic de Barcelona

       • Aquest centre se situa a nivell de les grans institucions mundials en l’àmbit del tractament de patologies importades i la recerca entorn a malalties infeccioses relacionades amb la pobresa

 El director del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (Cresib), Doctor Pedro L. Alonso, i el director de l’Hospital Clínic, Doctor Jordi Rodés, han explicat aquest matí al president de la Generalitat, Pasqual Maragall, les línies de futur d’aquest prestigiós centre d’investigació en una trobada que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat.

 El Centre de Recerca en Salut Internacional va néixer com a iniciativa de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona (HCPB) amb la missió de desenvolupar programes assistencials, de formació i de recerca d’alta qualitat. Pel que fa als reptes de futur més propers, l’hospital es planteja durant els pròxims tres anys consolidar la seva posició com a Centre de Referència de la patologia importada i l’atenció al viatger internacional. També són rellevants les activitats que desenvolupa el centre en l’àmbit de la vacunació i la investigació entorn a malalties com la malària, la tuberculosis o la SIDA.

 Actualment, la conselleria de Salut i el Departament DURSI s’han implicat a fons en aquest projecte amb una inversió prevista de 800.000 euros anuals per a un període de 4 anys.

 Nota: S’enviarà foto de la trobada

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia