President

Durant la visita a les diverses promocions d'habitatge públic de l'Àrea Metropolitana

query_builder   7 abril 2006 00:00

event_note Nota de premsa

Durant la visita a les diverses promocions d'habitatge públic de l'Àrea Metropolitana

7-4-2006

Durant la visita a les diverses promocions d’habitatge públic de l’Àrea Metropolitana

El president Maragall afirma que la remodelació del Govern central és positiva i interessant per al futur de Catalunya

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha afirmat, aquest migdia, que “el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una remodelació limitada, interessant i positiva de cara al futur d’Espanya i també de Catalunya” i que respon a la necessitat de “cobrir el flanc que ara apareix com a decisiu”. “Rubalcaba -ha continuat explicant el president- ha pilotat amb encert un procés difícil com era la negociació de l’Estatut i ara passa a pilotar el tema pendent més important a nivell de l’Estat en aquests moments, que és el tema basc. Des d’aquest punt de vista –ha finalitzat- crec que és una elecció encertada”. El president també ha dit que Alonso serà un molt bon ministre de Defensa i que la ministra d’Educació ha acomplert el seu objectiu, que era fer la LOE.  Finalment, també s’ha referit a José Bono, del qual ha dit que “ha estat un bon ministre”.

Aquestes afirmacions les ha fet el cap de l’executiu català en el decurs d’una visita, aquest migdia, la promoció pública del Bon Pastor, al número 5 del carrer Sèquia Madriguera. El president ha explicat que es tracta de pisos d’una qualitat considerable i que han estat promoguts per l’Ajuntament i finançats en un terç pels veïns que finalment els ocuparan, en un altre per la Generalitat i en l’altre terç repartit entre l’Estat i l’Ajuntament en una proporció de dos a un, és a dir, l’Ajuntament hi invertirà el doble que l’Estat. Segons el president, es tracta de barris que estan canviant de forma extraordinària, amb un nivell de qualitat important i en els quals la Generalitat hi està fent les seves aportacions.

El president Maragall també ha visitat, acompanyat del secretari d’habitatge de la Generalitat de Catalunya, Ricard Fernández, la promoció pública d’habitatge de lloguer jove de Baró de Viver, al carrer Quito, número 18, formada per 150 apartaments de 40 m2 que ja han estat entregats. Tot seguit, s’ha traslladat al barri Trinitat Nova on ha visitat la promoció de rehabilitació ubicada entre els números 7 i 23 del carrer Platja d’Aro.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia