18-7-2006

L'ens representa un espai de planificació conjunta dels serveis socials a Barcelona

El president Pasqual Maragall presidirà demà la sessió constitutiva del Consorci de Serveis Socials de Barcelona

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà demà dimecres, 19 de juliol, la sessió constitutiva del Consorci de Serveis Socials de Barcelona que tindrà lloc al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat, a les 12.00 del migdia. Amb aquest acte solemne de constitució, es dóna compliment a la Carta Municipal de Barcelona, que preveu la creació del Consorci en el seu article 61.7.

En aquesta primera sessió constitutiva que comptarà amb la presència de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, i l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, es presentaran els membres del Consell de Govern i els suplents, i es constituirà el Consell de Govern del Consorci de Serveis Socials de Barcelona. També es designarà la persona que ocuparà la secretaria, a proposta de la presidència del nou Consorci, i es designaran els membres de la comissió mixta prevista.

El Consorci representa, per primera vegada, un espai de planificació conjunta dels serveis socials a Barcelona, entre el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Nota: Tot l'acte serà obert a la premsa.


Recordatori

Tema: Constitució del Consorci de Serveis Socials de Barcelona
Dia:Demà, dimecres, 19 de juliol
Hora: 12.00 hores
Lloc: Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat. Barcelona.