5-10-2006


Acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras
Demà, divendres, el president de la Generalitat clourà el 5è Congrés de la Gent Gran

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, clourà demà divendres, 6 d'octubre, el 5è Congrés de la Gent Gran, acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras. L'acte tindrà lloc a les 13.00 hores, al Palau de Congressos de Catalunya.

El Congrés l'organitzen conjuntament el Departament de Benestar i Família del Govern català i el Consell de la Gent Gran de Catalunya, que és l'òrgan consultiu que assumeix la màxima representació de les persones grans a Catalunya.

Més de 1.100 representants de les persones grans de tot el territori català s'han aplegat des del passat dimecres per abordar temes que els afecten i que hauran d'afrontar per resoldre els reptes de futur. Aquest 5è congrés s'ha centrat en tres ponències: "Un compromís futur", "Drets i deures de les persones grans" i "Per un envelliment digne i responsable".

A l'acte de cloenda, hi hauran parlaments de la consellera Figueras; de la presidenta del 5è Congrés de la Gent Gran, Rosa Virós, i del president de la Generalitat, que clourà l'acte amb la seva intervenció.



Recordatori

Tema:Cloenda del 5è Congrés de la Gent Gran
Dia:Demà, divendres, 6 d'octubre
Hora:13.00 hores.
Lloc:Palau de Congressos de Catalunya. Barcelona.