13-4-2007


Agenda del president de la Generalitat


Diumenge, 15 d'abril

11.15 hores. Gran Teatre del Liceu. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà al Concert commemoratiu del 170è aniversari del Conservatori del Liceu. Hi assistirà també el conseller d'Educació, Ernest Maragall.

17.00 hores. Nou Estadi de Tarragona (Partida de la Bulladera, s/n).
El president José Montilla assistirà al partit de futbol de la jornada 30 de la 1a Divisió, entre el Nàstic i el Real Zaragoza. L'acompanyarà el delegat del Govern català a Tarragona, Xavier Sabaté.

Dilluns, 16 d'abril


13.30 hores. Reial Acadèmia de les Bones Lletres (carrer Bisbe Caçador, 3). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà l'exposició "Raimundus, christianus arabicus. Ramon Llull i l'encontre entre cultures", organitzada per l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i que mostra la relació de Ramon Llull amb el món musulmà. L'acompanyarà el director general de l'IEMed, Senén Florensa. Hi haurà parlament del president Montilla.

18.00 hores.- Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys, s/n). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a un acte d'homenatge al que fou president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Guillem Vidal, recentment mort. Hi haurà parlament del president Montilla.

19.30 hores.- Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla es reunirà amb el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Lluís Ferrer. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.