19-4-07



Agenda del president de la Generalitat



Divendres, 20 d'abril

09.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el Gremi de Llibreters, amb motiu de la Diada de Sant Jordi que se celebra el pròxim dilluns.

10.45 hores. Urbanització Les Palmeres. (Avda. Canyelles, 40). Canyelles.
El cap de l'Executiu, José Montilla, començarà la visita al Garraf amb una reunió amb representants veïnals de la Urbanització Les Palmeres de Canyelles. A les 11.20 hores, el cap de l'Executiu visitarà l'Ajuntament del municipi.

12.00 hores. Ajuntament de Sant Pere de Ribes. (Plaça de la Vila, 1). Sant Pere de Ribes.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. A les 12.30 hores, el cap de l'Executiu visitarà el barri de les Roquetes i passejarà per la zona comercial.

13.45 hores. Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. (Plaça de la Vila, 8). Vilanova i la Geltrú.
El president Montilla visitarà l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i dirigirà unes paraules a la Corporació Municipal. A les 14.35 hores, el cap de l'Executiu dinarà amb representants de les entitats del Nucli Antic. El dinar serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici. A les 16.45 hores, farà un recorregut a peu pel Nucli Antic i visitarà la nova seu del Diari de Vilanova així com les obres del futur Centre d'Art Contemporani "La Sala". Posteriorment, a les 17.40 hores, el president es traslladarà al barri de l'Armanyà.

18.30 hores. Ajuntament de Sitges. (Plaça de la Vila, s/n). Sitges.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà l'Ajuntament de Sitges on mantindrà una trobada amb l'alcalde i els membres del consistori. A les 19.30 hores, el cap de l'Executiu farà un recorregut a peu pels carrers Barcelona i Àngel Vidal.


21.00 hores. Hotel Melià Sitges. (Joan Salvat Papasseit, 38). Sitges.
El cap de l'Executiu, José Montilla, presidirà la vuitena edició de la Nit de l'Empresari 2007 de l'ADEG.