18-1-2007

El president Montilla assistirà dissabte a la constitució del Patronat de l'Arxiu de la Corona d'Aragó

oL'acte serà presidit pels presidents de Catalunya, José Montilla; de València, Francisco Camps; d'Aragó, Marcelolí Iglesias, i de les Illes Balears, Jaume Matas, i per la ministra de Cultura, Carmen Calvo

oEl cap de l'executiu català oferirà posteriorment, al Palau de la Generalitat, un dinar a la ministra i als presidents i consellers de Cultura corresponents


El president de la Generalitat, José Montilla, conjuntament amb els presidents de les Illes Balears, Jaume Matas; d'Aragó, Marcelolí Iglesias, i de València, Francisco Camps, i la ministra de Cultura, Carmen Calvo, participarà dissabte vinent, 20 de gener, en l'acte de constitució del Patronat de l'Arxiu de la Corona d'Aragó, que tindrà lloc a les dotze del migdia, al Palau del Lloctinent de Barcelona, seu d'aquest arxiu.

L'acte s'iniciarà amb la signatura del Llibre d'Honor i una fotografia de grup, a les escales del Palau. Tot seguit, es farà l'acte de constitució, en el decurs del qual hi hauran intervencions dels presidents autonòmics i de la ministra. Un cop finalitzat l'acte institucional, hi haurà també la inauguració de les obres de rehabilitació del Palau del Lloctinent.

Dinar al Palau de la Generalitat

Al voltant de les dues de la tarda, els quatre presidents autonòmics i la ministra es traslladaran al Palau de la Generalitat, on el cap de l'executiu català oferirà un dinar, al qual també assistiran els corresponents consellers de Cultura. Els mitjans interessats podran fer imatges dels presidents i la ministra al Palau de la Generalitat a l'inici del dinar.

Nota: Per tal d'assistir a l'acte de constitució del Patronat, al Palau del Lloctinent, cal acreditar-se prèviament davant el Ministeri de Cultura (91.701.73.41).



Recordatori

Tema: Constitució del Patronat de l'Arxiu de la Corona d'Aragó
Dia: Dissabte, 20 de gener
Hora: 12.00 hores: acte de constitució
14.00 hores: dinar ofert pel president Montilla
Lloc: Acte de constitució: Palau del Lloctinent de Barcelona
Dinar: Palau de la Generalitat