7-3-2007


L'acte porta per títol Compromís per Catalunya i tindrà lloc al Cololegi d'Arquitectes

Conferència del president en motiu dels 100 dies de Govern

El president de la Generalitat, José Montilla, pronunciarà demà, dijous 8 de març, una conferència pública.

La conferència porta per títol Compromís per Catalunya i tindrà lloc just la data en què es compleixen 100 dies de la seva presa de possessió. En ella, el cap de l'Executiu farà balanç de l'acció que ha dut a terme el Govern fins ara i anunciarà algunes línies de futur.

L'acte ha estat organitzat pel Cololegi de Periodistes de Catalunya i serà presentat pels vicedegans Josep Carles Rius i Àngels Barceló. La cita és a les set de la tarda a la seu del Cololegi d'Arquitectes de Catalunya (Plaça Nova, 5. Barcelona).

El president recordarà les accions dutes per al desplegament de l'Estatut i també detallarà quina és la feina concreta que fa l'Executiu, dia a dia, ja que aquesta és la millor manera per observar el pes que les polítiques socials tenen en l'activitat diària del Govern de Catalunya.

Així, farà un repàs dels acords que ha adoptat en aquests tres mesos el Consell de Govern, per recordar que s'han convocat més de 6.000 places de mestres, professors i catedràtics; que pràcticament cada setmana s'aproven partides pressupostàries destinades a crear centres educatius, centres de salut i/o centres per a la gent gran.

Sobre el futur, recordarà que les prioritats del Govern d'Entesa són les polítiques socials i les econòmiques, com ja ha quedat reflectit en els quatre pactes nacionals que ha ofert acordar als partits de l'oposició i a la societat civil.

Serà una avançament de les línies mestres del Pla de Govern, que està previst que s'aprovi al Consell de Govern del 13 de març.



Recordatori
Tema: Conferència del president en motiu dels 100 dies de Govern
Dia: Demà, dijous, 8 de març
Acte: Conferència del president en motiu dels 100 dies de Govern
Hora: 19.00 hores
Lloc: Cololegi d'Arquitectes de Catalunya. (Plaça Nova, 5. Barcelona).