4-9-2006


Cobertura informativa de l'acte institucional de la Diada de l'Onze de Setembre al Parc de la Ciutadella

Amb motiu de la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre, el Govern català i el Parlament de Catalunya organitzen conjuntament un acte institucional que tindrà lloc, a l'igual que en les dues edicions anteriors, al Passeig dels Tilolers del Parc de la Ciutadella, a partir de les dotze del migdia. Aquesta commemoració serà presidida pel president de la Generalitat, Pasqual Maragall, i pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

Per tal de cobrir informativament aquest acte, caldrà haver-se acreditat prèviament davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu electrònic a l'adreça premsa.president@gencat.net o bé un fax al núm. 93.302.63.45, abans de dijous, 7 de setembre. Cal especificar el nom i cognoms de la persona, mitjà, tasca que desenvolupa i DNI. També caldrà especificar les matrícules, marques i models de les unitats mòbils que hagin d'accedir-hi.

L'accés dels mitjans de comunicació al recinte es farà per les entrades del Passeig Picasso, on hauran de recollir les acreditacions, abans de les 11.30 hores. Les unitats mòbils acreditades podran aparcar al Passeig de Circumvalació.

Després de l'acte institucional al Passeig dels Tilolers, el president del Parlament oferirà al Palau del Parlament la tradicional recepció de l'Onze de Setembre. Per tal de cobrir informativament aquest acte seran només vàlides les acreditacions del Parlament. Les persones que no disposin d'acreditació personal o de mitjà, hauran de sololicitar una acreditació provisional al Departament de Comunicació del Parlament ( premsa@parlament.cat o fax 93 304 66 14).