2-03-07

Diumenge vinent, al Palau de Pedralbes
El president de la Generalitat oferirà una recepció commemorativa del Dia Internacional de les Dones

El president de la Generalitat, José Montilla, oferirà diumenge vinent, 4 de març, una recepció per commemorar el Dia Internacional de les Dones. La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, acompanyaran el president en aquest acte que es farà a les deu del matí, al Palau de Pedralbes.

Prop de 500 dones representants de les entitats i associacions de dones i d'institucions participaran en aquesta recepció. Marta Selva serà l'encarregada d'obrir els parlaments; a continuació, hi parlarà la consellera Capdevila, i el president Montilla clourà l'acte.

A més del cap de l'executiu català i de la consellera Capdevila, també assistiran a l'acte el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; i les conselleres de Justícia, Montserrat Tura; Salut, Marina Geli, i Treball, Ma. del Mar Serna.

Després dels parlaments, tindrà lloc un esmorzar i, tot seguit, la conferència "Les Dones i el Dret", a càrrec de dues membres de l'Associació de Dones Juristes.


Recordatori

Tema: Celebració del Dia Internacional de les Dones
Dia: Diumenge, 4 de març
Hora: 10.00 hores
Lloc: Palau de Pedralbes (Avda. Diagonal, 686). Barcelona.

Nota: La consellera Capdevila i Marta Selva atendran els mitjans de comunicació al voltant de les 10.30 hores.