24-4-07

Agenda del president de la Generalitat


Dimecres, 25 d'abril


9.00 hores. Nous estudis de RNE a Catalunya (Carrer Aragó, 390-394; 2n). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, serà entrevistat al programa "Las Mañanas de Radio 1" que dirigeix i presenta Olga Viza. El director del programa de RNE "España a las 8", Julián Salgado, també participarà en l'entrevista.

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla rebrà l'ambaixador rus a l'Estat espanyol, Alexandr Kuznetsov, que vindrà acompanyat del cònsol rus a Barcelona, Dmitry Kazimirov. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici).

11.45 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, amb qui signarà un conveni en matèria cultural. Després de la reunió i la signatura (de les quals es podran prendre imatges), tots dos presidents atendran els mitjans de comunicació, a la Galeria Gòtica del Palau.

12.45 hores. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
El president José Montilla i la presidenta Esperanza Aguirre inauguraran la mostra Tres vídeos tristes, d'Alberto García-Alix, que té lloc en el marc de la setmana cultural de Madrid a Barcelona "Made in Mad".

17.00 hores. Ajuntament de Vilafranca del Penedès (C/ Cort, 14 ). Alt Penedès.
El president de la Generalitat, José Montilla, farà una visita institucional a Vilafranca del Penedès. En primer lloc, visitarà l'Ajuntament de la ciutat, i a les 17.30 hores, visitarà les obres de soterrament i cobriment de les vies del tren que passen per Vilafranca. L'acompanyaran el president d'ADIF, Antonio González; i el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal. Hi haurà un parlament del president. Posteriorment, mantindrà una trobada amb les associacions de veïns de la ciutat, a la seu de l'Associació de Veïns del barri de la Girada (Rambla de la Girada, 15-19).

18.45 hores. Edifici dels nous jutjats (Avinguda Europa, 10). Vilafranca del Penedès.
En el marc de la visita institucional a Vilafranca, el president José Montilla visitarà les instalolacions del futur edifici judicial de la ciutat, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura.