3-5-07

Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 4 de maig

11.00 hores. Ajuntament de Tarragona (Tarragonès).
El president de la Generalitat, José Montilla, farà demà una visita oficial a les ciutats de Tarragona i Cambrils. La jornada començarà a l'Ajuntament de Tarragona, on serà rebut per l'alcalde, Joan Miquel Nadal, i la resta del consistori. L'acompanyarà durant tota la visita el delegat del Govern català a Tarragona, Xavier Sabaté.

12.30 hores. Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) (carrer Escorxador, s/n). Tarragona.
El president José Montilla intervindrà en l'acte de presentació del Pla Estratègic del Camp de Tarragona, una proposta de la Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona, assumida pel Govern català, que ha encarregat a la URV la seva redacció. Prèviament, mantindrà una reunió amb els integrants de l'esmentada Mesa Socioeconòmica. (Hi haurà parlament del president)

13.30 hores. Estudis de Canal Català Tarragona (C/ López Pelaez). Tarragona.
El president de la Generalitat, José Montilla, serà entrevistat a Canal Català Tarragona pel director d'aquesta televisió, Carles Abelló. (els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi, caldrà que es posin en contacte prèviament amb aquesta televisió. Contacte: Ivan Roig; Tel. 678.61.96.89).

14.30 hores. Parc Samà. Restaurant Bouquet. Cambrils (Baix Camp).
El president José Montilla dinarà amb els representants del sector turístic de la Costa Daurada. L'acompanyarà el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta.
(L'àpat serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici).

17.00 hores. Ajuntament de Cambrils. (Baix Camp).
El president Montilla visitarà l'Ajuntament de Cambrils. Tot seguit, acompanyat de l'alcalde, farà un recorregut pel passeig marítim per tal de visualitzar la reforma del Port que ha realitzat el Govern, entre altres obres.

18.15 hores. Confraria de Pescadors. Port de Cambrils. (Baix Camp).
El president José Montilla visitaran la Confraria de Pescadors de Cambrils on mantindrà una trobada amb representants de prop de 200 entitats del municipi.