12-4-2007


Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 13 d'abril

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el coordinador general d'Izquierda Unida (IU), Gaspar Llamazares, i el coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Jordi Miralles. L'entrevista se celebrarà al despatx del president. Posteriorment, Llamazares i Miralles faran declaracions a la sala Clavé.

11.15 hores. Saló Torres García. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la signatura d'un protocol de cololaboració per coordinar totes les polítiques d'habitatge de l'àrea metropolitana. L'acord es concretarà en la creació, el mes de maig, del Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En l'acte de signatura hi seran presents el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; la secretària d'Habitatge, Carme Trilla; l'alcalde de Barcelona i president de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Jordi Hereu, i el vicepresident primer executiu de la Mancomunitat, Dídac Pestaña.

20.15 hores. Masoveria del Museu Can Tinturé (C/ de l'Església, 36). Esplugues de Llobregat. Baix Llobregat.
El president José Montilla mantindrà una trobada amb representants de diverses associacions veïnals, de participació ciutadana i comerciants d'Esplugues de Llobregat, en el marc de la visita oficial que farà al municipi. (Els mitjans de comunicació que ho desitgin, podran prendre imatges a l'inici de la trobada).

21.00 hores. Hotel Rey Juan Carlos I (Avda. Diagonal, 661-671). Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà al sopar commemoratiu de la 29a Diada del Tennis Català. A l'acte també hi seran presents el president de la Federació Catalana de Tennis, Josep Ferrer; el secretario de Estado para el Deporte, Jaime Lissavetzky; el president d'honor del Comitè Olímpic Internacional, Juan Antonio Samaranch; l'alcalde de l'Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho; l'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón; l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; i la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna.