27-4-07


Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 28 d'abril


9.00 hores. Ajuntament d'Ulldecona (C/ Major, 49). Ulldecona.
El president de la Generalitat, José Montilla, començarà la seva visita a les Terres de l'Ebre a l'Ajuntament d'Ulldecona. A les 9.45 hores, el cap de l'Executiu assistirà a la reunió de la Mancomunitat de la Taula del Sénia al Castell d'Ulldecona. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici). A les 11 del matí, visitarà l'empresa DOCA al polígon industrial Valldepins.

12.00 hores. Observatori de l'Ebre. Roquetes.
El president Montilla visitarà l'Observatori de l'Ebre on farà un parlament. A les 12.45 hores, el cap de l'Executiu visitarà la biblioteca, les instalolacions de l'emissora municipal, Antena Caro, la nova piscina coberta i l'Ajuntament de Roquetes.

18.00 hores. Ajuntament de Tortosa. (Plaça Espanya, s/n). Tortosa
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà l'Ajuntament de Tortosa. Posteriorment, a les 18.30 hores, el cap de l'Executiu inaugurarà el nou pavelló firal i poliesportiu i la 63ena edició de la Fira Multisectorial Expoebre. A dos quarts de nou, el president es desplaçarà fins a la seu de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa. La visita del president Montilla acabarà amb la celebració del sopar de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE), en el decurs del qual es lliuraran els premis de l'entitat.


Diumenge, 29 d'abril

13.00 hores. Real Club de Tenis Barcelona. (Bosch i Gimpera, 5-13). Barcelona.
El president Montilla arribarà a les instalolacions del Real Club de Tenis de Barcelona on assistirà a la final de l'Open SEAT. 55è Trofeig Conde de Godó, acompanyat del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira.


Dilluns, 30 d'abril

18.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas.