7-5-2007


Agenda del president de la Generalitat


Dimarts, 8 de maig

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la reunió setmanal del Consell de Govern.

12.30 hores. Teatre Nacional de Catalunya. Barcelona
El president José Montilla assistirà a l'acte de celebració del Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, que presidirà la Infanta Cristina, i comptarà amb la presència del president de la Creu Roja Espanyola, Juan Manuel Suárez del Toro Rivero. També hi serà present el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; la consellera de Salut, Marina Geli, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. L'acte, que vol ser un reconeixement als més de cent milions de voluntaris de l'organització, distingirà a 17 personalitats, empreses i institucions, que han destacat pel seu compromís social i la seva tasca solidària en l'últim any. Hi haurà un parlament del president Montilla.

17.00 hores. Hospital d'Igualada (Av. Catalunya, 11). Igualada (Anoia)
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà el nou hospital comarcal d'Igualada, inaugurat el passat mes de març. L'acompanyaran a la visita, l'alcalde de la ciutat, Jordi Aymamí, la consellera de Salut, Marina Geli, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega.

18.00 hores. Seu dels nous jutjats (Pg Verdaguer, 113). Igualada.
El president José Montilla visitarà l'estat de les obres dels nous jutjats d'Igualada. A continuació, a partir de les 18.40 hores, farà una passejada pel carrer Sant Agustí, inclòs en la convocatòria de la Llei de Barris del 2006, i visitarà l'Ajuntament de la ciutat, recentment remodelat.

21.30 hores. Recinte Firal Cal Carner (C/ Doctor Pujades, 81-83). Igualada.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la 8a edició del Sopar de l'Emprenedor de la Unió Empresarial de l'Anoia.