16-3-2007

Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 17 de març


12.30 hores. Encreuament entre la Gran Via i el carrer d'Espronceda. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la remodelació de la Gran Via entre la Plaça de les Glòries i el carrer Extremadura, acompanyat de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Hi haurà parlaments del president i l'alcalde.

16.00 hores. Ajuntament de Mollet del Vallès. (Avda. Burgos/C. Joan Brossa). Mollet del Vallès.
El president Montilla visitarà Mollet del Vallès. La visita començarà a l'Ajuntament. A a les 17.20 hores, aproximadament, el president i l'alcalde del municipi faran un recorregut en cotxe per visualitzar les principals actuacions que s'estan fent a la ciutat. S'aturaran davant les vies del tren (C/ del Ferrocarril) on l'alcalde explicarà al cap de l'Executiu sobre plànols el projecte de soterrament de la via. Posteriorment, s'explicarà al president sobre maquetes i plànols la construcció de 300 habitatges de protecció oficial a la Vinyota. Es podran prendre imatges de les explicacions.

18.00 hores. Ajuntament de Granollers. (Plaça de la Porxada, 6). Granollers.
El president català visitarà Granollers. A les sis de la tarde, serà a l'Ajuntament i mantindrà una breu reunió amb l'alcalde, Josep Mayoral, i la resta del consistori. La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inci. A dos quarts de set, el president clourà la Setmana del Comerç, en el marc d'una trobada amb representants de les associacions de comerciants de la ciutat, al mateix Ajuntament.

20.00 hores. Des de la Fonda Europa (C/Anselm Clavé, 1). Granollers.
El president català farà una passejada pel centre de Granollers. El recorregut s'iniciarà a la Fonda Europa.




Dilluns, 19 de març

10.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el cap de Govern d'Andorra, Albert Pintat. Després de la reunió, a les 11.30 hores aproximadament, el president Montilla i el cap de Govern d'Andorra compareixeran davant els mitjans de comunicació a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.