16-11-2006

Agenda del president de la Generalitat



Dijous, 16 de novembre


18.30 hores. Palau de la Música Catalana. Barcelona.
El president de la Generalitat en funcions, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller d'Educació i Universitats en funcions, Joan Manuel del Pozo, presidirà l'acte de lliurament dels Premis Catalunya d'Educació. (Caldrà haver-se acreditat prèviament a l'Oficina de Premsa del Departament d'Educació i Universitats).


21.30 hores. Hotel Ritz. Barcelona.
El president Pasqual Maragall assistirà al sopar de la Nit Ulls del Món, que organitza la Fundació del mateix nom, presidida per Rafael Ribó. Aquesta entitat sense ànim de lucre treballa pel progrés sanitari dels països menys desenvolupats. També hi assistirà la consellera de Salut en funcions, Marina Geli. Es podran fer imatges a l'inici del sopar.


Divendres, 17 de novembre


10.30 hores. Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella. Barcelona.
El president de la Generalitat en funcions, Pasqual Maragall, assistirà a la constitució del Parlament de Catalunya, amb la qual s'obrirà oficialment la VIII Legislatura.

18.00 hores. Maison de la Mutualité de París.
El president Pasqual Maragall participarà en la reunió del Comitè Europeu d'Orientació de "Notre Europe Demain", que lidera Jacques Delors. La reunió serà a porta tancada, i no es podran fer imatges.