President

Agenda del president de la Generalitat

query_builder   16 febrer 2007 18:24

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat

16-2-2007Agenda del president de la Generalitat

Dilluns, 16 de febrer


10.30 hores. Pavelló 4 del Recinte de Gran Via (Carrer Botànica). L'Hospitalet de Llobregat .
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la X edició del Saló Graphispag, una de les cinc mostres més importants d'Europa i Estats Units dedicada a la indústria de la comunicació gràfica. Es podran prendre imatges. No hi haurà paraules del president.

19.00 hores. ONCE Catalunya. (Sepúlveda, 1). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la inauguració de la nova seu de l'ONCE a Catalunya que presideix el Príncep Felip. Aquest serà l'equipament més gran d'Europa dedicat a la normalització de les persones cegues i deficients visuals. Els mitjans de comunicació interessats en l'acte hauran d'entrar per la porta de Gran Via, 394 (Centre de Recursos Educatius) a les 18.00 hores. Es podran prendre imatges. No hi haurà paraules del president.


20.30 hores. Auditori del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el lliurament dels Premis Internacionals de Periodisme Vázquez Montalbán. A més del president, en l'acte hi intervindran Carles Revés, director editorial de la Divisió Llibreries del Grup Planeta; Josep Carles Rius, vicedegà del Cololegi de Periodistes de Catalunya i Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona. També prendran la paraula els guardonats.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia