Agenda del president de la Generalitat

Dijous, 1 de març

10.00 hores. Aeroport d'El Prat. El Prat de Llobregat
El president de la Generalitat, José Montilla i el president del Govern central, José Luis Rodriguez Zapatero, visitaran les obres de la nova terminal sud de l'aeroport d'El Prat. També hi assistirà l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

12.00 hores. Planta Seat de Martorell. Autopista A-2, km. 585.
El president José Montilla i el president José Luis Rodriguez Zapatero, cololocaran la primera pedra del nou Edifici de Disseny de Seat de Martorell i mantindran una trobada amb representants de la direcció i el comitè d'empresa.

18.00 hores. Plaça Catalunya. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la 25a setmana del llibre en català. El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, també hi assistiran.

20.45 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla es reunirà amb el conseller del Rei del Marroc André Azoulay i els ministres marroquins d'Afers Exteriors i Cooperació, Taieb Fassi; d'Indústria i Comerç Interior, Salaheddine Mezouar; d'Equipament i Transports, Karim Ghellab i de Finances i de la Privatització, Fathallah Oualalou.

21.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla oferirà un sopar internacional al qual assistiran autoritats marroquines i autoritats del Govern espanyol, francès, portuguès i de la Unió Europea. Per part de la Generalitat, també hi seran presents el conseller de la vicepresidència, Josep Lluís Carod-Rovira, la secretària per a la Unió Europea, Anna Terrón, i el Secretari d'Afers Exteriors, Albert Royo.