13-12-2006



Agenda del president de la Generalitat



Dijous, 14 de desembre

9.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos. (Es podran prendre imatges a l'inici de la trobada)

12.45 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla s'entrevistarà amb l'ambaixador del Japó a Espanya, Motohide Yoshikawa. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici)

17.30 hores. Palacio de la Zarzuela. Madrid.
El president de la Generalitat, José Montilla, serà rebut en audiència pel rei Joan Carles I. (A l'inici es podran prendre imatges. En acabar, el president de la Generalitat no farà declaracions).


Divendres, 15 de desembre


10.30 hores. Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, compareixerà davant la Comissió d'Afers Institucionals per donar compte de la creació i la determinació del nombre, la denominació i l'àmbit de competència respectius dels Departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

21.00 hores. Pavelló Municipal d'Esports de Girona/Fontajau.
El president José Montilla assistirà a la 56ena edició de la festa literària Nit de Santa Llúcia, que organitza anualment l'entitat Òmnium Cultural, presidida per Jordi Porta.