2-2-2007





Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 3 de febrer


10.45 hores. Sant Just Desvern (Baix Llobregat).
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà la localitat de Sant Just Desvern. En primer lloc anirà a l'Ajuntament, on signarà el Llibre d'Honor, i posteriorment, a les 11.15 hores, assistirà a l'acte de lliurament de 53 habitatges de promoció pública (Avinguda de la Indústria, 51 cantonada Ramón Cajal, 1, de Sant Just). En aquest acte, el president Montilla pronunciarà un parlament. També hi assistirà el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la delegada del Govern català, Carme Sanmiguel.

12.30 hores. Gavà (Baix Llobregat).
El president José Montilla farà una visita institucional a l'Ajuntament de Gavà, i inaugurarà el Parc Arqueològic Mines de Gavà, a les 13.00 hores.


Dilluns, 5 de febrer


18.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà el vicepresident i el director general de Solvay, Marc Duhem i Luis Serrano, respectivament. La reunió és a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.

19.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla rebrà la presidenta del FAD, Beth Galí. La reunió és a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.