23-3-2007

Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 24 de març

10.00 hores. Ajuntament de Celrà. (Carretera de Julià, 48). Celrà.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà l'Ajuntament de Celrà i el Centre Cultural. Posteriorment, a les 11.00 hores, el cap de l'Executiu inaugurarà les noves instalolacions del centre Especial de Treball Tirgi, al Polígon Industrial de Celrà. El president pronunciarà un parlament.

12.00 hores. Escola Bressol Garbí. (C/ Joaquim Riera Bertran, 20). Girona.
El president Montilla inaugurarà l'Escola Bressol Garbí acompanyat del conseller d'Educació, Ernest Maragall i l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans. Hi haurà un parlament del president. A les 18.00 hores, el cap de l'Executiu visitarà l'Ajuntament de la ciutat on pronunciarà unes breus paraules.

20.00 hores. Ajuntament de Verges. (La Placeta, 1). Verges.
El president José Montilla visitarà l'Ajuntament de Verges. Posteriorment, a les 22.00 hores assistirà al concert final de la gira "i" de Lluís Llach.

Diumenge, 25 de març

12.00 hores. Can Zam. Santa Coloma de Gramenet.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la festa del 25è aniversari de Radio Tele-Taxi que se celebrarà al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

Dilluns, 26 de març

18.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president Montilla presidirà la presentació de la segona edició del Diccionari de la Llengua Catalana de l'Institut d'Estudis Catalans. Després de l'acte, el cap de l'executiu es reunirà amb una àmplia representació de l'IEC.