23-1-2007



Agenda del president de la Generalitat

Dimecres, 24 de gener

9.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, s'entrevistarà amb la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Eugènia Alegret.

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla rebrà el president i el vicepresident de l'associació d'empresaris turístics Exceltur, José M. Rossell i José Zoreda, respectivament.

11.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president de Telefónica, César Alierta. També hi seran presents els director generals de Telefónica España, Antonio Viana-Baptista, i de Catalunya, Kim Faura.

12.30 hores. Palau Moja (Portaferrisa, 1). Barcelona.
El president José Montilla inaugurarà l'exposició "Transformacions. La Catalunya i l'Espanya dels anys vint en els arxius fotogràfics de Telefónica", organitzada per la Fundació Telefónica. També hi serà present el president d'aquesta empresa, César Alierta.

17.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà el president de la Asociación de Editores de Prensa Gratuita, Arsenio Escolar.

20.00 hores. Casa Llotja de Mar. Passeig d'Isabel II. Barcelona.
El president José Montilla presidirà el sopar inaugural del IV Fòrum de Desenvolupament de Negocis al Nord d'Àfrica, que se celebra a Barcelona amb la participació de més de 300 empresaris de les dues riberes del Mediterrani. Hi prendran part també el vicepresident del Govern català, Josep-Lluís Carod Rovira; el ministre d'Afers econòmics i generals del Marroc, Rachid Talbi El Alami; el director general de l'IEMed, Senén Florensa, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.


Nota: Les reunions de demà al Palau de la Generalitat seran totes a portes tancades. Els mitjans interessats en rebre una foto de qualsevol d'aquestes audiències, cal que la demanin a aquest Gabinet de premsa. Si el que volen és fer unes imatges a l'inici de les reunions, també cal que ens ho comuniquin prèviament. D'altra banda, per tal d'assistir al sopar de la Casa Llotja de Mar, els mitjans s'ha d'acreditar abans davant el departament de premsa de la Cambra de Comerç de Barcelona.