27-09-06

Dijous, 28 de setembre

10.00 hores. Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme).
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, farà una visita a les localitats de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol, totes dues a la comarca del Maresme. A la primera, el president visitarà l'Ajuntament i inaugurarà la nova escola bressol municipal "El Rial". A Sant Pol, inaugurarà la seu de la Fundació Coromines (12.00 hores), acompanyat del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i visitarà el consistori de la localitat.

17.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà la reunió del Patronat de la Muntanya de Montserrat. Participaran també en aquesta sessió de treball, entre altres, el pare abat Josep Ma. Soler; la consellera d'Interior, Montserrat Tura; els consellers de Cultura, Ferran Mascarell; de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i d'Economia i Finances, Antoni Castells, i el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel. (La reunió és a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici).

19.00 hores. Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras, presidirà l'acte de presentació dels Special Olympics Lloret 2006. També hi seran presents el secretari general de l'Esport, Manel Ibern; l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, i el president d'Special Olympics Catalunya, Francesc Martinez de Foix. La VIII edició d'aquest certamen se celebrarà a Lloret de l'11 al 15 d'octubre, sota el tema "Tots som campions".

20.15 hores. Saló Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Barcelona.
El president Pasqual Maragall oferirà una recepció amb motiu dels 100 anys de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social. L'acompanyarà el conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls.