President

Agenda del president de la Generalitat

query_builder   15 març 2007 13:17

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat

15-3-2007

Agenda del president de la Generalitat
Divendres, 16 de març


11.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb l'ambaixadora de Finlàndia, Maija Lähteenmäki; el cònsol, Néstor Vargas; i el cònsol honorari, Lluís M. Ginjaume. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l'inici.

12.00 hores. Palau de Pedralbes. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l'XI Consell General i acte de commemoració dels 10 anys del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona. Per part del Govern també hi assistirà el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

14.30 hores.Hotel Don Cándido. (Rambleta Pare Alegre, 98). Terrassa.
El cap de l'Executiu participarà al Tribuna Oberta Terrassa on pronunciarà la conferència "Governar Catalunya: Un compromís amb la ciutadania". Els mitjans que hi vulguin assistir ho han de confirmar a aquest Gabinet: premsa.president@gencat.net abans de les 17 hores d'avui.

18.00 hores. ETSEIAT. (C/Colom, 11). Terrassa.
El president Montilla inaugurarà el laboratori d'aeronàutica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). El cap de l'Executiu rebrà la primera medalla d'or que lliura l'Escola. Prèviament, a les cinc de la tarda, el president haurà visitat l'Ajuntament de la ciutat.

20.00 hores. Recinte Firal de Terrassa. (Passeig 22 de juliol, 265). Terrassa
El president català inaugurarà la 9a Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa acompanyat de l'alcalde, Pere Navarro.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia