29-3-2007


Agenda del president de la Generalitat



Divendres, 30 de març


09.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la reunió del Consell de Govern extraordinari que aprovarà els pressupostos de la Generalitat pel 2007. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.

09.45 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla presidirà una reunió amb representants de comunitats religioses presents a Catalunya. Assistiran a la trobada membres de l'església catòlica, l'ortodoxa, la comunitat jueva, la musulmana i l'evangèlica. A l'entrevista també hi assistirà el vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira i el conseller d'Interior, de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.

11.30 hores. Ajuntament de Súria (Bages)
El president José Montilla farà una visita a la comarca del Bages, que iniciarà a Súria. En aquest municipi, inaugurarà el nus viari del pont de Salipota i el monument a la Mineria. També farà un recorregut a peu per diferents carrers de la localitat. L'acompanyarà la consellera de Treball, Mar Serna. Hi haurà parlament del president

14.30 hores. Restaurant Torrebusquet. Manresa (Bages).
El president de la Generalitat, José Montilla, dinarà amb alcaldes del Bages (l'àpat serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici). Posteriorment, anirà a l'Ajuntament de Manresa (17.00 hores), i visitarà les accions del Pla de Barris del Govern català que s'estan efectuant a la capital del Bages. A les 19.15 hores, el president Montilla serà entrevistat al Canal Taronja i Ràdio Manresa (els mitjans que ho desitgin podran seguir l'entrevista; cal, però, que ho avisin amb antelació a Ràdio Manresa). L'agenda del dia finalitzarà amb l'assistència del president al lliurament dels Premis Regió 7, a l'Auditori de Caixa Manresa, a les 20.00 hores.