President

Agenda del president de la Generalitat

query_builder   20 octubre 2006 21:02

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat

20-10-2006

Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 21 d'octubre

11.00 hores. Ajuntament de l'Ametlla del Vallès (Plaça de l'Ajuntament, 1). (Vallès Oriental).
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, farà una visita oficial a l'Ametlla del Vallès. El president visitarà a les 11.00 hores l'Ajuntament del municipi, on serà rebut per l'alcalde, Jordi Pousa, i la delegada del Govern català a Barcelona, Carme San Miguel. A continuació, el cap de l'executiu realitzarà una visita per diversos centres educatius. El primer d'ells serà l'IES Eugeni Xammar (Antic camí de Bigues, s/n), on el cap de l'executiu català arribarà a les 11.20 hores aproximadament i, posteriorment, visitarà el CEIP Bertí (Antic camí de Caldes, s/n).Dilluns, 23 d'octubre

16.00 hores. Auditori Tagore de Casa Àsia (Av. Diagonal. 373). Barcelona.
El president Pasqual Maragall inaugurarà la tercera edició del Diàleg Orient-Occident. L'acte també comptarà amb la presència de l'advocada iraniana i Premi Nobel de la Pau 2003, Shirin Ebadi; l'alcalde de Barcelona i president de Casa Àsia, Jordi Hereu; i el director general de Casa Àsia, Ion de la Riva.

21.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president Pasqual Maragall oferirà un sopar a l'expresident xilè Ricardo Lagos. (Es podran prendre imatges a l'inici de la trobada)
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia