4-7-2006

Agenda del president de la Generalitat


Dimecres, 5 de juliol

9.00 hores. Auditori del àgora Jordi Rubió i Balaguer del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. (C/ Ramon Trias Fargas 25-27). Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà el II Congrés Català de la Gestió Pública. A l'acte també hi assistiran l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Xavier Sabaté, i el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Joan Moresco.

13. 30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, rebrà en audiència el nou ambaixador de palestina a Espanya, Musa Amer Odeh. A la trobada també hi assistirà la secretària de Relacions Internacionals, Margarita Obiols. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.


Dijous, 6 de juliol


12.30 hores. Casa Llotja de Mar (Passeig Isabel II). Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà la presentació de l'Anuari CIDOB, que enguany està dedicat a Portugal. L'acompanyaran l'expresident portuguès, Jorge Sampaio; el ministre d'Afers Exteriors i Cooperació del Govern central, Miguel Àngel Moratinos; el president del Banc Sabadell-Atlàntic, Josep Oliu, i el president del CIDOB, Narcís Serra.

14. 00 hores. Palau de Pedralbes. Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, oferirà un dinar als membres del Consell General del Poder Judicial, encapçalats pel seu president, Francisco José Hernando (L'àpat serà a porta tancada, però els mitjans podran prendre imatges a l'inici).

16.30 hores. Palauet Albéniz. Barcelona
El president Generalitat, Pasqual Maragall, participarà en la reunió de l'Alt Patronat de la Casa Àsia. També hi prendran part el ministre d'Afers Exteriors i Cooperació del Govern central, Miguel Angel Moratinos, i l'alcalde de Barcelona, Joan Clos. La reunió és a porta tancada però es podran fer imatges a l'inici.

18. 00 hores. Auditori de Barcelona (Lepant, 150) Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, assistirà a l'acte de lliurament dels despatxos als jutges de la 56a promoció de la carrera judicial, que presidirà el Príncep d'Astúries. També hi serà present el president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Francisco José Hernando.