2-10-2006


Agenda del president de la Generalitat


Dimarts, 3 d'octubre

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà la reunió del Consell Executiu.


20.00 hores. Museu de l'Automòbil (Jubelpark/ Parc du Cinquantenaire, 11). Brusseloles.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, pronunciarà la conferència "Catalunya i Europa" amb motiu del 20è aniversari de l'Oficina del Patronat Català Pro Europa i la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea. També hi intervindrà el Secretari d'Estat per a la Unió Europea, Alberto Navarro, i la secretària general del Patronat, Anna Terrón.


Dimecres, 4 d'octubre

9.00 hores. Consell de la Unió Europea. Brusseloles.
El president de la Generalitat es reunirà amb Javier Solana, representant de la Política Exterior i Seguretat Comú de la Unió Europea. A partir de les 12 del migdia, el president Maragall presidirà l'acte commemoratiu del 20è aniversari de les oficines de la delegació del Patronat Català Pro Europa, Turisme de Catalunya, ICIC i COPCA. A l'acte també hi participarà, a més del president, la secretària general del Patronat Anna Terrón.


21.00 hores aprox. Auditori-Palau de Congressos de Girona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà els actes commemoratius del 25è aniversari de la Federació de Municipis de Catalunya, durant els quals estarà acompanyat del president de l'entitat, Manuel Bustos.