President

Agenda del president de la Generalitat

query_builder   3 octubre 2006 14:25

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat


3-10-2006


Agenda del president de la GeneralitatDimarts, 3 d'octubre

20.00 hores. Museu de l'Automòbil (Jubelpark/ Parc du Cinquantenaire, 11). Brussel.les.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, pronunciarà la conferència "Catalunya i Europa" amb motiu del 20è aniversari de l'Oficina del Patronat Català Pro Europa i la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea. També hi intervindrà el Secretari d'Estat per a la Unió Europea, Alberto Navarro, i la secretària general del Patronat, Anna Terrón.


Dimecres, 4 d'octubre

9.00 hores. Consell de la Unió Europea. Brussel.les.
El president de la Generalitat es reunirà amb Javier Solana, representant de la Política Exterior i Seguretat Comú de la Unió Europea. A partir de les 12 del migdia, el president Maragall presidirà l'acte commemoratiu del 20è aniversari de les oficines de la delegació del Patronat Català Pro Europa, Turisme de Catalunya, ICIC i COPCA. A l'acte també hi participarà, a més del president, la secretària general del Patronat Anna Terrón.

21.00 hores aprox. Auditori-Palau de Congressos de Girona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà els actes commemoratius del 25è aniversari de la Federació de Municipis de Catalunya, durant els quals estarà acompanyat del president de l'entitat, Manuel Bustos. També hi serà present el conseller de la Presidència, Joaquim Nadal.


Dijous, 5 d'octubre

11.30 hores. Gran Via de Fira de Barcelona. L'Hospitalet de Llobregat.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, visitarà el recinte Gran Via de la Fira de Barcelona i presidirà l'acte de presentació dels acords de finançament d'aquesta instalolació. L'acompanyarà el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.

20.00 hores. Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Barcelona.
El president Pasqual Maragall assistirà a l'estrena de la temporada 2006-2007 del Teatre Nacional de Catalunya, amb l'espectacle Cullberg Ballet. També assistirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Prèviament a l'estrena, el president Maragall oferirà, a les 19.30 hores, una recepció als patrocinadors del TNC, a la seu d'aquest teatre.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia