25-7-2006



Agenda del president de la Generalitat

Avui, dimarts, 25 de juliol

19.30 hores. Sala d'Actes de La Caixa. (Diagonal, 629). Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, pronunciarà la conferència "Una reflexió política sobre la legislatura intensa" al Cercle Financer de La Caixa. També hi seran presents el president i el director general de La Caixa, Ricard Fornesa, i Isidre Fainé, respectivament. Per part del Govern català també hi assistiran diversos consellers.


Dimecres, 26 de juliol

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, s'entrevistarà amb el nou degà del Cololegi d'Arquitectes, Jordi Ludevid. (La reunió serà a porta tancada, però a l'inici els mitjans gràfics podran prendre imatges).

13.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, es reunirà amb els alcaldes de Granollers, Manresa i Reus, Josep Mayoral, Josep Camprubí i Lluís Miquel Pérez, respectivament; i el tinent alcalde de Badalona, Eduard Tortajada. També assistiran a la trobada els presidents del club d'handbol BM Granollers, Juan M. Pérez-Ortiz; del club de bàsquet Ricoh Manresa, Josep Vives; del club d'hoquei patins Reus Deportiu, Joan Sabater; i del club de bàsquet DKV Joventut, Jordi Villacampa.

18.30 hores. Mas Cuní. (Carretera de Tordera a Blanes GI-600). Blanes. (La Selva)
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, visitarà a les 18.30 hores les obres de la nova ciutat esportiva, a les 19.00 hores inaugurarà el nou local de la cooperativa agrícola de Blanes i al voltant de les 20.15 hores visitarà la Fira de la Festa Major d'aquesta població.