13-10-2006


Agenda del president de la Generalitat



Diumenge, 15 d'octubre

09.00 hores. Fossar de la Pedrera. Cementiri de Montjuïc.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller de la Presidència, Joaquim Nadal, i del conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, que encapçalaran el Govern català, farà una ofrena floral davant la tomba del president Lluís Companys, amb motiu del 66è aniversari del seu afusellament. Un cop finalitzada l'ofrena, el president Maragall farà una declaració davant els mitjans de comunicació. Al voltant de les 9.30 hores, al Fossar de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc, el cap de l'executiu català farà una ofrena floral al monòlit dedicat al president Companys.

21.15 hores. Palau de Congressos de Catalunya.
El president Pasqual Maragall assistirà a la recepció prèvia al lliurament del LV premi Planeta de Novelola, que enguany presideix el príncep d'Astúries.


Dilluns, 16 d'octubre

12. 15 hores. Portal de la Pau. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà l'acte commemoratiu del centenari del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). Es farà un recorregut per una exposició i, tot seguit, hi haurà parlaments. L'acte el clourà el president de la Generalitat. Hi serà present també el president de l'entitat, Sebastià Salvador.

19.30 hores. Palau de la Música Catalana (Sant Francesc de Paula, 2). Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà la sessió inaugural del I Centenari de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). Hi ha previst també l'assistència de la ministra de Cultura, Carmen Calvo, i del conseller de Cultura, Ferran Mascarell. L'IEC està presidit per Salvador Giner.