2-3-2007



Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 3 de març

17.00 hores. Ajuntament del Vendrell (Plaça Vella, 1). (Baix Penedès).
El president de la Generalitat, José Montilla, farà una visita al Vendrell. En primer lloc anirà a l'Ajuntament; mitja hora més tard visitarà les obres de construcció de la nova Escola Municipal de Música Pau Casal i, a les 18.30 hores, es reunirà amb els membres del Patronat del Museu Pau Casals. L'acompanyarà el delegat del Govern català a Tarragona, Xavier Sabaté.


Diumenge, 4 de març

9.00 hores. Parc de la Guineueta (entrada Plaça Llucmajor). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, farà una ofrena floral davant el monument a Blas Infante, amb motiu del Dia d'Andalusia.

10.00 hores. Palau de Pedralbes (Avda. Diagonal, 686). Barcelona.
El president José Montilla oferirà una recepció amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L'acompanyaran la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva.


Dilluns, 5 de març

11.30 hores. Sala de Govern del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya, el màxim òrgan en matèria de seguretat, en la qual participaran el ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, entre altres representants d'ambdós governs. Els mitjans que vulguin cobrir informativament aquest acte, caldrà que s'acreditin davant aquest Gabinet de premsa abans de dilluns, 5 de març, a les 9.00 hores. Caldrà enviar un correu a l'adreça premsa.president@gencat.net o bé al Fax 93.302.63.45, especificant nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca que es desenvolupa.