5-10-2006


Agenda del president de la Generalitat


Dijous, 5 d'octubre

18.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, es reunirà amb l'ambaixador d'Austràlia a Espanya, Noel Campbell, que anirà acompanyat del cònsol d'aquell país a Barcelona, Bruno Figueras. També hi serà present la secretària de Relacions Exteriors, Margarita Obiols.

20.00 hores. Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Barcelona.
El president Pasqual Maragall assistirà a l'estrena de la temporada 2006-2007 del Teatre Nacional de Catalunya, que consistirà en una representació de la companyia de dansa sueca Cullberg Ballet. També assistirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Prèviament a l'estrena, el president Maragall presidirà, a les 19.30 hores, una recepció als patrocinadors i cololaboradors de la nova temporada del TNC, a la seu d'aquest teatre.



Divendres, 6 d'octubre

09.30 hores. Auditori del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi William Carnes , inaugurarà la "Jornada de treball sobre producció agroalimentària Nord/Sud. Models d'agricultura", organitzada per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Fundació del Món Rural.

11.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, es reunirà amb l'ambaixador del Canadà a Espanya, Marc Lortie, i el cònsol d'aquell país a Barcelona, Khawar Nasim. També hi serà present la secretària de Relacions Exteriors, Margarita Obiols.

13.00 hores. Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal). Barcelona.
El president Pasqual Maragall clourà el 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, acompanyat de la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras.

14.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, oferirà un dinar al Consell Directiu de l'Organització Mundial de Síndics de Greuges, que celebra la seva reunió anual a Barcelona del 3 al 6 d'octubre. Hi seran presents el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, i el secretari general de la Presidència, Ramon Garcia Bragado.