19-1-2007



Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 20 de gener


12.00 hores. Palau del Lloctinent. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a l'acte de constitució del Patronat de l'Arxiu de la Corona d'Aragó. Hi seran presents també la ministra de Cultura, Carmen Calvo, i els presidents de les Comunitats Autònomes que formen part del Patronat de l'Arxiu: Illes Balears: Jaume Matas; Aragó, Marcelolí Iglesias, i València, Francisco Camps, així com els consellers de Cultura corresponents.

14.00 hores. Palau de la Generalitat. Plaça Sant Jaume. Barcelona.
El president José Montilla oferirà un dinar a la ministra de Cultura, els presidents autonòmics i els consellers de Cultura assistents a l'acte de constitució del Patronat de l'Arxiu de la Corona d'Aragó. Els mitjans de comunicació podran fer imatges a l'inici.


Nota: Per poder accedir al Palau de la Generalitat a les 14.00 hores caldrà estar acreditat. Donat que els presidents es traslladaran directament des del Palau del Lloctinent fins al Palau de la Generalitat, es recomana als mitjans de comunicació acreditar-se amb antelació. Ho podeu fer a partir de les 11.15 hores, a la porta del carrer de Sant Honorat del Palau de la Generalitat..