4-10-2006

Demà, dijous
El president Maragall presidirà la presentació dels acords de finançament del recinte Gran Via de Fira de Barcelona

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, participarà demà dijous, 5 d'octubre, en l'acte de presentació dels acords de finançament del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, que tindrà lloc al pavelló número 5 d'aquestes instalolacions.

L'acte és previst a les dotze del migdia, però mitja hora abans, el cap de l'executiu català farà una visita a les obres d'ampliació del recinte firal que s'estan efectuant. Així, s'iniciarà el recorregut al vestíbul del pavelló 1; després, al pavelló 0 i el hall principal d'entrada, actualment en construcció, i continuarà per l'espina central, fins arribar a la Sala Barcelona del pavelló 5, on es farà l'acte de presentació dels acords de finançament.

El president del Consell d'Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, obrirà l'acte; a continuació, hi intervindran el vicepresident primer executiu de la Mancomunitat de Municipis, Didac Pestanya; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; l'alcalde de l'Hospitalet de Llobregat i president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho; el conseller Antoni Castells i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. El president Maragall clourà la presentació oficial.


Recordatori

Tema: Acte de presentació dels acords de finançament del recinte de Gran Via de
Fira de Barcelona i visita obres
Dia: Demà, dijous, 5 d'octubre

Hora: 11.30 hores (visita obres recinte firal)
12.00 hores (acte de presentació acords)

Lloc: Pavelló1: arribada autoritats i inici visita obres
Pavelló 5, Sala Barcelona: acte de presentació acords