18-1-2007


El president Montilla assistirà demà, divendres, a l'acte de celebració del lliurament de 5.000 habitatges de la cooperativa Habitatge Entorn


El president de la Generalitat, José Montilla, clourà demà, dia 19 de gener, un acte en motiu de la celebració del lliurament de 5.000 habitatges de la cooperativa Habitatge Entorn de Comissions Obreres (CCOO). L'acte tindrà lloc al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona del Fòrum a les 18.00 hores.

El cap de l'executiu català pronunciarà un discurs per clausurar l'acte després de les intervencions de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Coscubiela.

Acompanyaran el president català, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal; la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar.

Un dels objectius del Govern català és, precisament, promoure el dret a l'habitatge, tal com es va posar de manifest amb l'elaboració del Projecte de Llei del Dret a l'Habitatge, que actualment es troba en el seu tràmit parlamentari.



Recordatori

Tema: Acte de celebració del lliurament de 5000 habitatges
Dia: Demà, divendres, dia 19 de gener
Hora: 18.00 hores.
Lloc: Centre de Convencions Internacionals de Barcelona del Fòrum (Rambla Prim, 1-17). Barcelona.