2-3-07


(Atenció: el lloc de l'acte és al Palau de Congressos de Catalunya i no a l'Hotel Juan Carlos I com us havíem informat erròniament).


Els presidents Montilla i Touriño assistiran aquesta nit a la 25ena edició de la Gran Nit de Galícia a Barcelona

oTindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, a partir de les nou del vespre

El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà avui, divendres, a la Gran Nit de Galícia a Barcelona, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya, i en el decurs de la qual es lliuraran les insígnies "Percebe de Oro". El president de la Xunta de Galícia, Emilio Pérez Touriño, també hi serà present, així com l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el delegat del Govern central, Joan Rangel.

Cap a les nou de la nit és previst que comenci l'acte, que és organitzat per l'entitat Enxebre Xuntanza do Percebe, que presideix Silvestre Castro. Abans del sopar es lliuraran les insígnies i els trofeus. El president Montilla serà l'encarregat de lliurar el Gran Trofeu Percebe de Oro al presentador del programa de TVE Saber Vivir, Manuel Torreiglesias, com a reconeixement a la seva tasca per prestigiar el nom de Galícia tant a Espanya com a l'estranger.

L'acte de lliurament es clourà amb els parlaments de l'alcalde Hereu, i dels presidents Touriño i Montilla. Tot seguit, s'iniciarà el sopar.


Recordatori

Tema: Acte 25è aniversari de la Gran Nit de Galícia a Barcelona
Dia: Avui, divendres, 2 de març
Hora: 21.00 hores
LLoc: Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661). Barcelona.