El Govern ha autoritzat avui la constitució dels drets de superfície de catorze nous centres educatius a favor d’ICF Equipaments, SAU, per tal d’accelerar al màxim el seu procés de construcció, un cop els ajuntaments de les localitats on s’ubicaran cedeixin els terrenys per construir-les. Està previst que aquestes escoles comencin a funcionar a l’inici del curs 2006-2007.

Amb aquest acord es pretén estalviar el màxim de temps perquè un cop els ajuntaments hagin cedit els terrenys s’iniciï el més ràpid possible la construcció de les escoles. Així, un cop aquests solars s’hagin incorporat al patrimoni de la Generalitat, ICF Equipaments ja disposa dels drets de superfície per poder iniciar les obres.

A més, el Govern ha emplaçat les entitats ICF Equipaments i Gestió d’Infraestructures, SA, a iniciar immediatament les accions prèvies necessàries per la construcció de les escoles.

Els nous centres que es preveu estiguin disponibles a l’inici del curs 2006-2007 són els següents:

CEIP L’Alzinar-Campins CEIP Eugeni d’Ors-Valls CEIP Pubilla de Catalunya-St Boi de Lluçanès CEP Montserratina - Viladecans CEIP Nou Vilanova i la Geltrú CEIP Sant Andreu de la Barca CEIP Sant Climent del Llobregat CEIP Nou Sant Llorenç d’Hortons CEIP Nou – Vic CEIP Can Alzamora – Rubí CEIP Nou – Gelida CEIP Nou – Manresa SES Voltregà - Masies de Voltregà IES Lliçà de Vall - Lliçà de Vall