La temporada d’hivern arriba a La Molina el proper dissabte, 26 de novembre. Les primeres nevades i la fabricació de neu artificial permetran posar en marxa set pistes i set remuntadors de la zona alta de l’estació, amb un gruix de 20 a 50 centímetres de neu pols. Aquest primer dia el forfet tindrà un preu especial reduït.

Cal destacar que aquest dissabte La Molina obre les següents pistes: Pista Llarga, Volta Muntanya Sagrada, Torrent Negre, Pleta, Ponent, Dues estacions i Els Plans. També es posaran en funcionament els telecadires de Pista Llarga, Cap de Comella, Torrent Negre i Pleta de Torrent, el telecabina Alp 2.500, el telesquí Set Fonts i la cinta transportadora de Pista Llarga.

Novetats de la temporada

L’estació de la Cerdanya ha incorporat aquesta nova temporada 2005-2006 importants novetats, entre les que cal destacar la posada en servei del nou telecadira de Font Canaleta. Es tracta d’un nou remuntador de quatre places amb tapís d’embarcament que substitueix l’antic de Muntanya Sagrada i que disposa d’una capacitat de transport de 2.200 esquiadors/hora.

També s’ha construït un nou estadi de competició a la pista de Roc Blanc que s’afegeix als dos ja existents. A més, s’han remodelat i ampliat les pistes per a debutants de Quatre Camins i Font Canaleta i s’ha millorat la producció de neu artificial amb l’adquisició de canons d’alta producció i la modernització de la instal•lació.

Una altra novetat és el nou edifici de serveis, actualment en construcció, a la zona del Telecabina Alp-2500, al costat de l’actual edifici d’oficines, el qual donarà resposta a les necessitats dels clients. Aquest edifici disposarà d’una sala de 290 metres quadrats que servirà d’aixopluc i que també podrà servir com a zona de picnic per a grups, una zona de consignes i una clínica a la qual es podrà accedir directament des de les pistes mitjançant un ascensor.