El proper divendres, 8 de juliol, a les 13.00 hores, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres i el president de la Fundación de los Ferrocarriles Españoles, Carlos Zapatero inauguraran l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”, ubicada en el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.

 L’exposició, que es podrà visitar fins al 26 de setembre, recull l’evolució de 25 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb fotografies, objectes singulars i elements audiovisuals que permeten deixar constància de les transformacions viscudes durant aquests anys. Amb motiu de la inauguració se celebrarà un espectacle d’animació infantil.

Cal recordar que aquesta mateixa exposició va rebre més de 12.500 visites durant la seva estada al Palau Robert de Barcelona, el mes de setembre de l’any 2004, on es va presentar en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la creació d’FGC com a empresa pública. Amb la seva ubicació a Vilanova i la Geltrú es clou la itinerància de la mostra que ja ha estat present a Barcelona, Sabadell, Terrassa, Martorell,  Sant Cugat del Vallès, Manresa i Igualada, amb gran èxit de visitants.

Recordem:

Acte: Inauguració exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”

Dia: Divendres, 8 de juliol de 2005

Hora: 13.00 hores

Lloc: Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú

Plaça Eduard Maristany, s/n

Vilanova i la Geltrú