El proper dilluns s'inicien les obres de millora de la travessera de la Bisbal d'Empordà que inclouran l'ampliació del pont sobre el riu Daró. Aquestes obres comporten el tall de trànsit en aquesta carretera durant el desenvolupament d'aquesta actuació. Així aquest tall es realitzarà a partir del proper dilluns, 12 de març, i fins a finals de juny, data de l'acabament de l'obra. Aquesta actuació preveu una inversió de 807.000 euros.

Les obres suposaran el desviament del transit pel vial de circumval·lació existent a l’oest de la població, entre la rotonda de Forallac i l’Aigüeta, vial que connecta amb les carreteres GI-660 i GI-664.

Millora de la travessera i ampliació del pont

La carretera C-66 travessa la Bisbal d’Empordà amb un vial que té característiques molt urbanes. Amb l’objectiu de millorar el nivell de servei d’aquesta travessera, de 2 quilòmetres de longitud, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha previst el seu condicionament.

 Els treballs, que començaran el proper dilluns amb una durada prevista de 4 mesos, inclouran les tasques següents:

Renovació del paviment en un tram de 300 metres a la part central de la travessera, a la zona de Les Voltes.

Eixamplament del pont sobre el riu Daró dels 12,2 metres actuals fins als 17 previstos. Tindrà una secció formada per una calçada de tres carrils amb una amplada total de 8,9 metres i dues voreres –l’una amb una amplada variable d’entre 2,3 i 2,9 metres i l’altra, d’entre 5,2 i 5,7 metres. També es desmuntarà, repararà i recol·locarà l’actual barana i s’instal·larà una barrera de seguretat sobre la vorada. Aquest pont té una longitud de 55 metres.

Construcció de vorades i rigoles.

Renovació de la xarxa de drenatge, amb la construcció de col·lectors, embornals i pous de registre de formigó.

Col·locació d’una nova senyalització horitzontal i vertical.