El Departament de Política Territorial i Obres Públiques està estudiant la millora d’un tram de la carretera B-124, entre Sabadell i Castellar del Vallès, per tal de reduir-ne l’accidentalitat. El DPTOP tractarà amb els ajuntaments d’ambdós municipis les alternatives per millorar la seguretat d’aquesta via.

Davant de l’accidentalitat detectada en un revolt al quilòmetre 3,8 de la carretera B-124, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat els estudis per tal de millorar-ne les condicions de circulació i seguretat. Així, el DPTOP està analitzant les diferents solucions a aplicar pel que fa a la reordenació del trànsit, el tractament del ferm i la senyalització amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat en aquest punt.

En aquest sentit, el Departament tractarà amb els ajuntaments de Castellar del Vallès i de Sabadell les alternatives per a millorar la seguretat viària en aquest punt de la B-124 amb l’objectiu de trobar la solució més adient.

Millora global

El futur perllongament de la ronda Oest de Sabadell, amb la connexió de la carretera B-124 i la N-150, permetrà millorar globalment les condicions en aquesta via, molt transitada, en donar una sortida directa de Castellar del Vallès cap a les vies d’alta capacitat de la comarca, tot evitant el trànsit pel casc urbà de Sabadell. El Departament de Política Territorial i Obres Públiques està tramitant aquest projecte, del que han sortit a informació pública els estudis informatiu i d’impacte ambiental.