La modificació de les afectacions al trànsit del carrer Balmes s'ha posposat fins dimarts de la setmana vinent a causa de problemes tècnics en la seva aplicació. Així, a partir del proper 16 de gener i fins a l'estiu, els tres carrils del costat Llobregat del carrer Balmes estaran oberts al trànsit i quedaran anul·lats els dos carrils del costat Besòs. Pel que fa al carrer Rosselló, continuarà parcialment tallat entre Aribau i Rambla de Catalunya. L'adequació d'aquesta estació es va iniciar l'estiu del 2005 i es preveu que el conjunt de l'obra, amb un cost de 10,3 MEUR, estigui enllestit el setembre de 2007.



La modificació de les restriccions de trànsit es realitzen per tal d’iniciar la quarta fase de les obres d’ampliació del vestíbul de l’estació de Provença d’FGC que ara se centraran fonamentalment en la part Besòs del futur vestíbul. És per aquest motiu que s’ocuparan els dos carrils d’aquesta banda del carrer Balmes i es deixaran lliures a la circulació els tres carrils costat Llobregat.

Així, a partir del proper dimarts 16 de gener les restriccions a la cruïlla entre els carrers Balmes i Rosselló seran les següents:

Afectacions al carrer de Balmes: l’actuació afecta el tram situat entre els carrers Còrsega i Provença. A partir de dimarts, 16 de gener, i fins a principis de juliol, els tres carrils del carrer Balmes del costat Llobregat estaran oberts al trànsit i els dos del costat Besòs, anul·lats. Fins ara, hi havia dos carrils del costat Llobregat i un del costat Besòs oberts i els carrils intermedis anul·lats. D’altra banda, els xamfrans de Rosselló del costat Llobregat i del costat Besòs continuaran ocupats per les obres.

Afectacions al carrer de Rosselló: el trànsit de vehicles continuarà tallat entre els carrers d’Aribau i Rambla de Catalunya, però es permetrà com fins ara el trànsit de veïns, pàrquing i càrrega i descàrrega. L’itinerari recomanat és pel lateral de la Diagonal i el carrer València.

Afectacions a les línies 67 i 68 de bus: continua el desviament del seu recorregut pels carrers Muntaner i València.

D’altra banda, l’accés a l’estació de Provença situat al carrer de Rosselló, costat Llobregat banda muntanya, continua tancat.