El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha visitat aquest dimecres dues de les empreses líders a l'Índia en els seus sectors, el de la biotecnologia i el de les TIC. Durant la visita s\'ha arribat a un acord per becar enginyers catalans per treballar al país asiàtic.

El vicepresident s’ha desplaçat aquest matí a Bangalore on ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’empresa Biocon, acompanyat per la seva presidenta, Kiran Mazumdar-Shaw. Aquesta és l’empresa líder del país en el sector biotecnològic i està especialitzada en la biofarmàcia, la recerca clínica i els enzimes. 

Tot seguit, el vicepresident ha visitat  Infosys, empresa líder en el sector del software i  de les TIC a l’Índia. Durant la visita, el vicepresident ha conegut de primera mà les activitats de l’empresa i ha presentat Catalunya com un lloc excel·lent per establir-hi empreses d’aquest àmbit.  Després de fer una visita a les instal·lacions, la direcció d’Infosys s’ha compromès davant del vicepresident a becar cada curs els tres millors llicenciats en enginyeria que vulguin anar-hi a treballar.

El vicepresident també s’ha entrevistat amb el primer ministre de Karnataka en el marc de la seva visita oficial a l’estat pioner en aquestes tipus d’indústria.

  21  de febrer de 2007