15'00 h Partides simultànies
15'45 h Lliurament de premis
16'00 h Taller de hip hop
El dia 20 de desembre, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs "Fes escac i mat a la Queta", un concurs organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. En aquest concurs d'escacs que s'ha jugat a través d'internet, hi han participat 205 centres educatius i 4.323 alumnes. En total s'han jugat 118.129 partides. Amb aquesta iniciativa, emmarcada dins de la campanya "Dóna corda al català. El català va amb tu", es pretén fomentar els usos interpersonals de la llengua catalana entre els més joves, a través del joc dels escacs.

En l'acte, hi participaran el secretari de Política Lingüística, Miquel Pueyo; el director de Mercat Institucional de la Caixa, Pere Guardiola; el president de la Federació Catalana d'Escacs, Antoni Ayza, i el director de l'Escola Sant Jaume de la FEP, Isidoro Torrescusa.

La festa començarà a les 15'00 h, moment en què l'alumnat del centre jugarà unes partides simultànies amb el gran mestre d'escacs Marc Narciso. A les 15'45 h tindrà lloc el lliurament de premis i la festa es tancarà amb un taller de hip hop.